Mensen transformeren

Veel mensen zijn onzeker over hun carrière en over wat ze willen doen en wat hen in het leven vreugde brengt. Om dit probleem op te lossen heeft PIT Self Placement een wetenschappelijk, statistisch onderbouwd proces ontwikkeld waarmee mensen deze keuze zelf kunnen maken.

Transformatie management

Miyagami ontwikkelde en ontwierp een schaalbare op Python gebaseerde webapplicatie van waaruit gebruikers de noodzakelijke stappen voor het transformatieproces kunnen voltooien, terwijl PIT Self Placement de gebruikers en de voortgang van elke gebruiker in hun transformatieproces kan beheren. Om inzicht te krijgen in de output van het systeem en de voortgang van de gebruikers, heeft Miyagami een op maat gemaakt rapport ontworpen, dat volledig configureerbaar is vanuit de webapplicatie.

Rapport generated for PIT Self Placement
Custom softwareData Analytics

Door intensief samen te werken, slaagde Miyagami erin onze verwachtingen te overtreffen. De flexibiliteit en klantgerichte aanpak van Miyagami zorgden een geweldige oplossing voor ons technisch probleem. Miyagami leverde een optimale oplossing voor een marktconforme prijs.

PIT Self Placement
Rutger Koopmans
Oprichter, PIT Self Placement

Accelereer uw digitale transformatie.

Met een sterke innovatie- en technologiegerichte mentaliteit, verkennen wij uw problemen en komen wij met de beste oplossing op maat.

Neem contact op