Efficiënte ontmanteling

In de komende decennia zullen wereldwijd 2.000.000 olie- en gasbronnen het einde van hun economische levenscyclus bereiken. Het grootste probleem met het ontmantelen van deze putten is dat het een zeer complexe en dure procedure is, waardoor het een zeer nauwkeurige schatting en planning vereist.

Cloud gebaseerd platform

Miyagami ontwierp en ontwikkelde een volledig schaalbare, cloudgebaseerde webapplicatie om het model heen, die snelle en nauwkeurige schattingen laat zien. Met eenvoud als grote leidraad tijdens de ontwikkeling, resulteerde het eindproduct in een webapplicatie die de gebruiker op een gestructureerde en heldere manier ‘leidt’ door het complexe model.

Graph view for WellDecommissioned web platform
Custom softwareData Analytics

Miyagami kon goed en snel de vertaalslag maken van ons omvangrijke en complexe eisenpakket, waarmee we binnen enkele maanden een werkende applicatie hadden die direct inzetbaar is in onze werkprocessen. Het team van Miyagami werkt zelfstandig waardoor het beslag op onze eigen mensen beperkt was.

WellDecommissioned
Marc Nijmeijer
Eigenaar, WellDecommissioned

Accelereer uw digitale transformatie.

Met een sterke innovatie- en technologiegerichte mentaliteit, verkennen wij uw problemen en komen wij met de beste oplossing op maat.

Neem contact op